nuffnang

mereka yg kuhargai

Sunday, 11 September 2011

911,Penipuan Yahudi berterusan memperdaya

Salam Semua.Hari ini genaplah 10tahun peristiwa 911.Pada hari ini,menara berkembar PWTC Amerika diserang 2 buah kapal Terbang dan mengorban nyawa Rakyat Amerika.Peristiwa inilah yan menyebabkan Dunia Barat memusuhi Umat Islam.

Atas Peritiwa ini juga,Amerika MENJAJAH dan MENGANYANG Afghanistan.Atas Peristiwa ini juga,Atas ALASAN SENJATA PEMUSNAH BESAR-BESARAN,Amerika menakluk IRAQ.Saddam Hussein dan Osama Laden sudah pun Mati,Namun dimanakah Bukti Penglibatan Umat Islam?

Setiap Tahun,Rakyat satu Dunia bersimpati dan berkabung mengenang Peristiwa ini.Mereka menangisi Nyawa RAKYAT AMERIKA yang terkorban,namun SIAPA yang MENANGISI Nyawa Saudara Kita yang dibunuh Amerika di Afghanistan?Buka Paper,Buka Discoveri berlambak cerita,semuanya memaparkan kesedihan dan kedukaan Rakyat Amerika yang menangisi saudara mara mereka yang terkorban,namun Adakah Nyawa Rakyat Afghanistan Tidak harus DITANGISI?

Steven Spielberg telah menghasilkan satu Dokumentari mengenai Peristiwa ini,memaparkan semangat mereka untuk bangkit dari peristiwa ini,memaparkan kesedihan,namun tiada siapa yang membuat Dokumentari mengenai Kekejaman Tentera Amerika menakluk Iraq dan Afghanistan.

Terlupakah kita mengenai penderitaan Tahanan Rakyat Afghanistan Di Penjara Abu Gharib?Mereka diseksa,diseksa, diseksa,namun tiada satu pun Pengarah Terkenal Amerika yang inin membuat Dokumentari menenai peristiwa ini.

Mengapa pula Rakyat Malaysia harus menangisi,mengapa pula harus ASTRO memaparkan Dokumentari mengenai 911 Sedangkan banyak Fakta mengenai peristiwa ini masih Samar-samar?Mengapakah Akhbar Malaysia memaparkan peristiwa ini,sedangkan mereka juga sepatutnya memaparkan peristiwa kekejaman Amerika?

Tidak harus dikenang peristiwa yang lalu.................
No comments:

Post a Comment

post menarik dari saya

Related Posts with Thumbnails