nuffnang

mereka yg kuhargai

Thursday, 16 September 2010

2 tajuk post yang akan menarik trafik ke blog baru.

Salam semua....


Kebelakangan ini menyaksikan Pertumbuhan laman Blog baru yang mendadak.Tahniah diucapkan kepada Blogger baru yang memilih Nuffnang sebagai Cara menambah Pendapatan,serta Innit sebagai wadah menarik Trafik.

Sedia maklum juga,blog baru memerlukan cara tertentu untuk diperkenalkan.Salah satunya ialah menghantar post terbaru anda di Innit.Akan tetapi,tanpa tajuk yang Gempak,Entri anda tidak akan menarik trafik.

Di Bawah,ada 2 Tajuk Yang anda boleh gunakan untuk menarik trafik ke laman Blog Anda,Ianya sudah terbukti serta selalu digunakan oleh Otai-otai yaang terdahulu.


  1. I FOLLOW U,U FOLLOW ME
  2. JOM BERTUKAR LINK SECARA PERCUMA
2 Tajuk ini akan menarik trafik ke blog anda.Ini kerana trand mencari Follower sedang hangat sekarang,disamping blogger lain ingin mencari cara untuk menambah trafik seperti bertukar link.Jadi Blog anda akan menjadi pilihan mereka yang ingin menambah trafik.



Apapun rajinkan diri berblog walking serta memberi komen yang membina didalam blog orang lain.Usaha tangga kejayaan.


Selamat mencuba blogger baru semua...

14 comments:

  1. aku rasa kalu blog tu ada tpt chat cam cbox atau shoutmix pon menarik ramai visitor gak :D

    ReplyDelete
  2. Selitkan unsur2 misteri dalam tajuk entry pun boleh buat orang tertarik nak baca blog post kita
    .
    .
    .
    I think so

    ReplyDelete
  3. ;) belum penah buat lagi entry cemtu.. teringin nk buat

    ReplyDelete
  4. erm setuju,..
    aku gak newbie....keke...
    caya tak??

    ReplyDelete
  5. buat entri yang menarik dengan tajuk yang menarik. tajuk best pun org dah tertarik :)

    ReplyDelete
  6. aah kan,tu laa. orang tertarik dengan tajuk je. kalau entri best tp tajuk tak best,org xbaca jugak. haih.

    ReplyDelete
  7. betul3.. eh2 skali sama da dgn zyash. haaa.. apa lagi. follow la blog aku, nanti aku follow back. : )

    ReplyDelete
  8. info2 yang menarik pon buat org lain nak baca blog, lagi2 kalau blog tue menarik... :)

    ReplyDelete
  9. kalau orang yang berblog tuhh lawa,selain isi blog tu menarik,blog yang bgi tutorial ramai juga pelawak.btol tak?

    ReplyDelete
  10. orang yang punye blog tuhh lawa,punpunca blog ramai pelawak,selain tu isi blog yang menarik,kalau blog pasal tutorial pun ramai gak pelawak.

    ReplyDelete
  11. kalau orang punye blog tuh lawa ni yang sya perasan la,pastu isi blog yang menarik..kalau blog yang buat tutorial ramaigak pelawak macam blo ni..haha,betul tak?

    ReplyDelete
  12. xde cra lain ke nak tmbah trafik tu?

    ReplyDelete
  13. http://nar85wie.blogspot.com/

    ReplyDelete

post menarik dari saya

Related Posts with Thumbnails