nuffnang

mereka yg kuhargai

Sunday, 19 September 2010

Satu Kekurangan Nuffnang Yang amat dikesali

Salam semua pembaca.Disini ingin ku ketengahkan satu kekurangan Nuffnang.Amatlah dikesali kerana Nuffnang tidak menyedari betapa pentingnya kekurangan ini.Kekurangan itu ialah Ruangan Forum untuk ahli mengemukakan TOPIK,IDEA atau PERTANYAAN kepada Rakan Nuffnang .Sebagai Contoh Gengblogger,ada ruangan Forum,sekiranya ada problem mengenai apa-apa,boleh diajukan di Ruangan Forum Itu.Maka Ahli boleh memberi idea serta Nasihat.Inilah kekurangan Nuffnang yang amat Ku kesali......

Saper setuju Ideaku ini angkat tangan..............

14 comments:

  1. saya setuju..tp xnk angkat tangan boley x???

    ReplyDelete
  2. Dah cube tulis ke helpdesk nuffnang? Mane tau di pertimbangkan...lum cube lum tau

    ReplyDelete
  3. nuffnang nampaknya cuma bagi ruangan untuk chat je, mungkin sebab tak nak selalu kehabisan bandwidth agaknya.

    orang yang ada dalam innit tu sendiri entah betul2 ada dekat entah tak. Entah2 cuma datang untuk post artikel lepas tu blah. Tak hang out lama-lama dekat situ pun

    ReplyDelete
  4. tapi, boleh ajukan terus kepada nuffnang kalau ada masalah atau idea :) dni senang berurusan dengan pihak nuffnang. pantas, jawapan yang menyenangkan dan mesra!

    ReplyDelete
  5. betul tu.. forum mmg memakan byk bandwith..
    dgn iklan yg ada setiap blog, dah banyak kos..
    dgn forum, mungkin bawa lebih banyak SCAM.. cam gengbloggers forum, byk topik2 sama yg keluar..
    lepas tu, kena wujudkan moderator pula untuk pantau..
    helpdesk Nuff dah cukup membantu..

    ReplyDelete
  6. try anta ticket ke Nuffang, bg suggestion pd Timothy

    ReplyDelete
  7. hahaha...........
    dah jd mcm member rapat plak najib+sabree+ken... :)

    ReplyDelete
  8. agak susah utk mghandle forum ni.karang lari konsep company nuffnang ni.baik dia bkk forum jer.dah la nk handle iklan,pastu event skrg ni nk tmbh forum.ish2..klu forum len leh letak iklan lain sbg pendapatan utk menampung cost operasi.tp xkn nuffnang nk letak iklan lain kot

    ReplyDelete
  9. \0/....sokong...

    perlukan forum nuffnang ni..memang terfikr, juz ada innit je memang tak cukup..

    nang ramai2 untuk najib punya suggestion ni

    ReplyDelete
  10. saya angkat sebelah jari je bole x

    ReplyDelete
  11. Blog aku ada forum..
    Khas untuk blogger bertanya dan bertukar pendapat..

    ReplyDelete
  12. forum ni makan kos jugak bro... lagipun nanti lari konsep forum

    ReplyDelete

post menarik dari saya

Related Posts with Thumbnails